Serwis ze znakiem jakości

Spanie.pl

 

Nasza Chata: nowy, całoroczny dom z samodzielnymi mieszkaniami, 300m od plaży

Adres obiektu Piastowska 2, 72-304 Pobierowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Adriana
Dodano: 2014-06-17
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-31
 
 
  

Miejsce super, byliśmy w tym roku po raz trzeci, zawsze spedzamy tutaj caly miesiac maj z naszym synem. Tym razem byliśmy z 4 innymi rodzinami i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Doskonaly plac zabaw, blisko morza, blisko natury, apartamenty bardzo praktycznie wyposażone, każdy z własnym tarasem i grilem :-). Na pewno przyjedziemy tutaj za rok! Dziękujemy szczegolnie Pani Ani i Panu Józkowi, którzy tym miejsce się opiekują i zawsze służą swoja pomocą?


 
 

Ania W
Dodano: 2014-06-02
Pobyt od: 2014-05-21 do 2013-05-31
 

ZDECYDOWANIE POLECAM! Miła i profesjonalna obsługa, super plac zabaw dla dzieci, użytecznie urządzone apartamenty wraz z wyposażeniem kuchennym i plażowym. Nad morze spacerkiem leśną dróżką niecałe 30 m. Cisza, spokój, śpiew ptaków i szum morza. Nam się bardzo podobało i na pewno tu wrócimy. Buziaki i pozdrowienia dla pani Ani i pana Józka :)


 
 

Marcin
Dodano: 2014-05-21
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
 

W 100% odradzam!! bardzo nie miła obsługa, daleko wszędzie i dziwny zapach unoszący się w pokoju. Więcej tam nie pojadę i odradzam wszystkim którzy cenią sobie dobre warunki i miłą obsługę.


 
 

Asia i Paweł z Warszawy
Dodano: 2013-09-08
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-07
 
 
    

POLECAM WYJAZD DO NASZEJ CHATY:) Szukaliśmy z jednej strony spokoju i ciszy, z drugiej dobrego dostępu do plaży, z dala od zgiełku i tłumów plażowiczów i to znaleźliśmy. Wyjazd był bardzo udany a gospodarze Naszej Chaty bardzo pomocni i życzliwi. Budząc się rano i słysząc śpiew ptaków albo szum drzew, które rosną dookoła, można było poczuć się wypoczętym i zrelaksowanym. Część terenu jest wygospodarowania dla dzieci, które mają plac zabaw i inne atrakcje (można np. malować kredą na zewnętrznej ścianie domu, gdzie są dwie duże tablice :). Można też wyjść na spacer do lasu, gdzie robiąc kilka kroków w głąb lasu od głównej ścieżki, znaleźliśmy kilka podgrzybków. Apartamenty są wyposażone we wszystkie udogodnienia, jakie powinniśmy mieć. Istotne było dla nas to, że apartament posiadał bezpłatny dostęp do WiFi, dzięki któremu mieliśmy stały dostęp do poczty i internetu, który działał perfekcyjnie. Na zewnątrz apartamentu znajduje się stół z wygodną ławą i krzesłami, z zadaszeniem, gdzie można spokojnie spożywać posiłki w ciągu dnia a popołudniu czy wieczorem rozpalić i zjeść grilla. Cały teren bardzo zadbany, gospodarze Pani Ania i Pan Józef bardzo dbają o porządek i czystość. Nie dostrzegliśmy żadnych niedogodności i wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione z nawiązką. Pobyt był bardzo udany i przyjemny. Potwierdzamy wszystkie pozytywne opinie:))). Z pewnością wrócimy tam nie raz...


 
 

Kamil
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
 

Szczerze odradzam!!! Na wstępie pojawia się regulamin, o którym nigdy wcześniej nie było mowy. Dowiadujemy się z niego, że nasi znajomi nie są tam mile widziani chyba że za ich pobyt zapłacimy. Do tego apartament to chyba tylko z nazwy. Nie wiem co to dokładnie było ale byliśmy podczas snu podgrzani przez jakieś pchły czy coś podobnego, nawet mojego 15 miesięcznego syna to nie ominęło. Co do odległości to wszędzie jest daleko, chcesz zjeść czeka cie 40 minutowy spacer, chcesz iść na plażę znowu czeka Cię wyprawa. Nie daj boże żeby padał deszcz. Stosunek ceny do jakości jest żadne, byłem nad polskim morzem nie raz, w pensjonatach i pokojach za o wiele mniejsze pieniądze w lepszej lokalizacji i o wyższym standardzie.


 
 

Borys z Wrocławia
Dodano: 2013-06-04
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-24
 
 
 

Byłem z rodziną w Naszej Chacie trzykrotnie, w tym roku (2013) wybieram się czwarty raz. Polecam szczerze wszystkim. Daleko od centrum i debilnych atrakcji, co jest bardzo dobre dla dzieci bo spędzają czas na placu zabaw i w lesie lub na plaży. Cicho, spokojnie, wypoczynek gwarantowany.Standard wyjątkowo wysoki, obsługa przemiła. POLECAM


 
 

Paula
Dodano: 2013-05-06
Pobyt od: 2013-04-30 do 2013-05-05
 

W Naszej Chacie byliśmy na majówce. Wczoraj wróciliśmy. Szczerze polecam to miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Warunki mieszkalne bardzo dobre.Wszystko jest zadbane. Miejsce w samym lesie, gdzie panuje niesamowity spokój. Na terenie domków znajduje się dość dobrze wyposażony plac zabaw. Nad morze rzeczywiście jest bardzo blisko, ale za to do centrum spacerkiem potrzeba 20minut. Jeśli chodzi o samo Pobierowo to byłam pozytywnie zaskoczona.Miasteczko przyjazne dla rodzin, gdyż nie jest tak tłoczno, a oferta atrakcji wystarczająca.Jest bardzo dużo wędzarni i smażalni ryb, gdzie można naprawdę smacznie zjeść.Wyjazd zaliczam do udanych i na pewno tam jeszcze pojedziemy.


 
 

Andrzej i Justyna
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2012-07-21 do 2012-07-28
 

W Naszej Chacie byliśmy latem 2012 roku. Teraz rezerwujemy apartament na rok 2013. Świadczy to o tym, że nam się bardzo podobało. Idealnie miejsce dla rodzin z dziećmi. Daleko od Centrum, bardzo blisko plaży, w lesie, w zaciszu....Super miejsce.


 
 

Beata
Dodano: 2012-07-27
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-14
 

Nasza Chata jest świetnym miejcem dla rodzin z dziećmi. Jako jeden z nielicznych ośrodków ma duży i dobrze wyposażony plac zabaw, duży teren do biegania. Apartamenty o wysokim standardzie i przestronne. Wszystko czyste. Lokalizacja na końcu Pobierowa, blisko do morza, ale kawałek do centrum.


 
Ania
Dodano: 2012-04-12
Pobyt od: 2012-04-06 do 2012-04-10
 

Byliśmy w Naszej Hacie w okresie Wielkanocnym i uważam to miejsce bardzo urokliwe .Poza sezonem jest tam bardzo cicho i spokojnie -a wyposażenie domku jak i kuchni na bardzo wysokim poziomie .Polecam bardzo!!!


Opinie 1-10 z 16

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie