Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Nasza Chata: rodzinne apartamenty 300m od plaży

Adres obiektu Piastowska 2, 72-304 Pobierowo
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Adriana
Dodano: 2014-06-17
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-31
 
 
  

Miejsce super, byliśmy w tym roku po raz trzeci, zawsze spedzamy tutaj caly miesiac maj z naszym synem. Tym razem byliśmy z 4 innymi rodzinami i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Doskonaly plac zabaw, blisko morza, blisko natury, apartamenty bardzo praktycznie wyposażone, każdy z własnym tarasem i grilem :-). Na pewno przyjedziemy tutaj za rok! Dziękujemy szczegolnie Pani Ani i Panu Józkowi, którzy tym miejsce się opiekują i zawsze służą swoja pomocą?


 
 

Ania W
Dodano: 2014-06-02
Pobyt od: 2014-05-21 do 2013-05-31
 

ZDECYDOWANIE POLECAM! Miła i profesjonalna obsługa, super plac zabaw dla dzieci, użytecznie urządzone apartamenty wraz z wyposażeniem kuchennym i plażowym. Nad morze spacerkiem leśną dróżką niecałe 30 m. Cisza, spokój, śpiew ptaków i szum morza. Nam się bardzo podobało i na pewno tu wrócimy. Buziaki i pozdrowienia dla pani Ani i pana Józka :)


 
 

Marcin
Dodano: 2014-05-21
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
 

W 100% odradzam!! bardzo nie miła obsługa, daleko wszędzie i dziwny zapach unoszący się w pokoju. Więcej tam nie pojadę i odradzam wszystkim którzy cenią sobie dobre warunki i miłą obsługę.


 
 

Asia i Paweł z Warszawy
Dodano: 2013-09-08
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-07
 
 
    

POLECAM WYJAZD DO NASZEJ CHATY:) Szukaliśmy z jednej strony spokoju i ciszy, z drugiej dobrego dostępu do plaży, z dala od zgiełku i tłumów plażowiczów i to znaleźliśmy. Wyjazd był bardzo udany a gospodarze Naszej Chaty bardzo pomocni i życzliwi. Budząc się rano i słysząc śpiew ptaków albo szum drzew, które rosną dookoła, można było poczuć się wypoczętym i zrelaksowanym. Część terenu jest wygospodarowania dla dzieci, które mają plac zabaw i inne atrakcje (można np. malować kredą na zewnętrznej ścianie domu, gdzie są dwie duże tablice :). Można też wyjść na spacer do lasu, gdzie robiąc kilka kroków w głąb lasu od głównej ścieżki, znaleźliśmy kilka podgrzybków. Apartamenty są wyposażone we wszystkie udogodnienia, jakie powinniśmy mieć. Istotne było dla nas to, że apartament posiadał bezpłatny dostęp do WiFi, dzięki któremu mieliśmy stały dostęp do poczty i internetu, który działał perfekcyjnie. Na zewnątrz apartamentu znajduje się stół z wygodną ławą i krzesłami, z zadaszeniem, gdzie można spokojnie spożywać posiłki w ciągu dnia a popołudniu czy wieczorem rozpalić i zjeść grilla. Cały teren bardzo zadbany, gospodarze Pani Ania i Pan Józef bardzo dbają o porządek i czystość. Nie dostrzegliśmy żadnych niedogodności i wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione z nawiązką. Pobyt był bardzo udany i przyjemny. Potwierdzamy wszystkie pozytywne opinie:))). Z pewnością wrócimy tam nie raz...


 
 

Borys z Wrocławia
Dodano: 2013-06-04
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-24
 
 
 

Byłem z rodziną w Naszej Chacie trzykrotnie, w tym roku (2013) wybieram się czwarty raz. Polecam szczerze wszystkim. Daleko od centrum i debilnych atrakcji, co jest bardzo dobre dla dzieci bo spędzają czas na placu zabaw i w lesie lub na plaży. Cicho, spokojnie, wypoczynek gwarantowany.Standard wyjątkowo wysoki, obsługa przemiła. POLECAM


 
 

Paula
Dodano: 2013-05-06
Pobyt od: 2013-04-30 do 2013-05-05
 

W Naszej Chacie byliśmy na majówce. Wczoraj wróciliśmy. Szczerze polecam to miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Warunki mieszkalne bardzo dobre.Wszystko jest zadbane. Miejsce w samym lesie, gdzie panuje niesamowity spokój. Na terenie domków znajduje się dość dobrze wyposażony plac zabaw. Nad morze rzeczywiście jest bardzo blisko, ale za to do centrum spacerkiem potrzeba 20minut. Jeśli chodzi o samo Pobierowo to byłam pozytywnie zaskoczona.Miasteczko przyjazne dla rodzin, gdyż nie jest tak tłoczno, a oferta atrakcji wystarczająca.Jest bardzo dużo wędzarni i smażalni ryb, gdzie można naprawdę smacznie zjeść.Wyjazd zaliczam do udanych i na pewno tam jeszcze pojedziemy.


 
Ania
Dodano: 2012-04-12
Pobyt od: 2012-04-06 do 2012-04-10
 

Byliśmy w Naszej Hacie w okresie Wielkanocnym i uważam to miejsce bardzo urokliwe .Poza sezonem jest tam bardzo cicho i spokojnie -a wyposażenie domku jak i kuchni na bardzo wysokim poziomie .Polecam bardzo!!!


 
Anna Chmura
Dodano: 2011-09-27
Pobyt od: 2011-09-03 do 2011-09-17
 

Nasza Chata spełniła moje oczekiwania: położona w pięknym miejscu z ładnie zagospodarowanym terenem. Do centrum z dziecmi co prawda trochę daleko, ale za to na pewno większa cisza i spokój, szczególnie po sezonie. Apartamenty wygodne, do morza blisko, przepiękna okolica. Plac zabaw - rewelacja :) Dla wszystkich dzieci hitem była trampolina :) Jedynym minusem dla mnie byli sąsiedzi, którzy przyjechali ze starszymi dziecmi i zachowywali się głośno - wszystko bardzo było słychac przez ścianę - no cóż nasz pech. Po drugie miejsca przed apartamentami z ławkami i stolikiem powinny byc od siebie oddzielone np drewnianym parawanem - zapewniłoby to gościom większą intymnośc. Miejsce polecam poza sezonem. Naokoło jest dużo pensjonatów więc w sezonie trzeba się liczyc z większym hałasem.


 
Agnieszka i Przemek
Dodano: 2010-09-10
Pobyt od: 2010-08-28 do 2010-09-05
 

byliśmy pierwszy raz - warunki super położenie też spokój , cisza wspaniałe miejsce dla dzieci super plac zabaw , wszystko czyste, zadbane. Miejsce godne polecenia. Dziękujemy i do zobaczenia !!


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie